Spring til indhold

DAMM Cellular Systems A/S

Gør som DAMM: Brug eksportstartpakken til at komme ind på det argentinske marked til halv pris.

DAMM Cellular Systems ambition er klar: 
De vil have fodfæste på de interessante markeder i Latinamerika. Det er tid til, at deres radiosystemer baseret på TETRA-standarden for alvor skal introduceres til kunder inden for politi, brandvæsen og diverse industrisektorer.
Efter at have etableret kontakt med lokale potentielle samarbejdspartnere og underskrevet samarbejdsaftaler i udvalgte latinamerikanske lande var tiden kommet til at få hul igennem til de fremtidige kunder.

Derfor aftaltes det, at ambassaden i Buenos Aires skulle arrangere en eksklusiv promoveringsevent for ca. 30 deltagere i ambassadørens bolig for derved at tiltrække de helt rigtige kontaktpersoner. For netop etableringen af de rigtige personlige kontakter viser sig ofte at være forskellen mellem succes og fiasko.

Da de helt rette kontaktpersoner var blevet identificeret inviterede ambassadøren de pågældende personer til frokosten. Efterfølgende forestod et betydeligt telefonisk opfølgningsarbejde fra ambassadens side for at sikre en så god deltagelse som muligt. Det endte med, at ud af de 27 tilmeldte deltog 25, hvilket på disse breddegrader er meget tilfredsstillende.

Regional Sales Director fra Damm Cellular Systems, Sven Dohmann, udtaler om arrangementet:
”Vi har på meget kort tid fået mulighed for at introducere vores virksomhed og produkter for en række vigtige beslutningstagere i vore fokussegmenter. Fra den ene dag til den anden er vi blevet en del af deres verdensbillede, når der skal vælges nye teknologier og løsninger. Med vores nye partner i Argentina har vi nu sendt et meget tydeligt signal til markedet om vores etablering i Argentina”.

Promoveringseventet indgik som led i den Eksportstartpakke, som DAMM Cellular System var blevet godkendt til. Konkret betyder det, at The Trade Council yder tilskud på 50% af den normale timepris på 800 DKK/arbejdstime.