Spring til indhold

Argentina

Det er dit ansvar at overholde reglerne for ind- og udrejse af Argentina. Vi anbefaler derfor, at du evt. kontakter den argentinske ambassade og får bekræftet nedenstående oplysninger:

_____________________________________________________________________________________________

OBS! CORONAVIRUS/COVID-19. MULIGE INDREJSERESTRIKTIONER I ANDRE LANDE.

Vi gør opmærksom på, at oplysningerne om pas- og visumreglerne kan være ændret på grund af at landet har indrejserestriktioner som følge af coronavirus/Covid-19. Det kan f.eks. i form af indrejseforbud eller krav om visum for danske statsborgere.

Skal du rejse, råder vi dig derfor til at kontakte landets ambassade i Danmark, som vil kunne svare på, om der er rejserestriktioner for danskere på grund af coronavirus/Covid-19. Se kontaktoplysninger til de udenlandske ambassader i Danmark.

Du kan også finde nyttig information om rejserestriktioner, karantæneregler m.m. for danskere på de danske ambassader i udlandets hjemmesider.

_________________________________________________________________________________________________

De argentinske myndigheder har oplyst til os, at følgende regler gælder for danskeres rejse til landet:

  • Visumfri i indtil 90 dage.
  • Ophold kan forlænges i yderligere 90 dage (dog kun 1 gang).
  • Passet skal være gyldigt ved indrejsen.
  • Forlængede danske pas anerkendes for ind- og udrejse
  • Midlertidige (provisoriske) pas anerkendes for udrejse. Ved udrejse på et dansk midlertidigt pas udstedt i Argentina skal de argentinske immigrationsmyndigheder forinden indstemple et erstatnings indrejsestempel i passet. Der skal forevises politirapport. Vi har for nuværende ikke oplysninger om man kan indrejse på et midlertidigt (provisorisk) pas.
  • Der er særlige krav for ind- og udrejse med mindreårige børn. Du anbefales derfor at tage kontakt med de argentinske myndigheder inden afrejse for afklaring.

Redigeret: 19. august 2019